26. juli 2011

Eksotisk vinterfestspill på Røros

Kavlifondet støtter Vinterfestspill 2011 på Røros. Her kan du lytte til musikk fremført av verdensstjerner, ta en skitur i flott fjellterreng, rusle i verdenskulturminnet Røros, nyte kortreist mat og avslutte dagen med nok en konsertopplevelse – alt nært og tett på under en av Europas mest eksotiske kammermusikkfestivaler.

Vinterfestspill på Røros

Røros står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder, og gir sammen med den nyrestaurerte kirken en særegen scenografi for konserter av høy internasjonal klasse.

Vinterfestspill i Bergstaden Røros er en ideell stiftelse som har som viktigste oppgave å spre musikkglede og musikkinteresse blant så vel musikere som tilhørere. Bidragsyterne er førsteklasses kunstnere, offentlige og private støttespillere, frivillige, kulturarbeidere, styre og ledelse.

Mer informasjon: www.vinterfestspill.no