30. november 2011

Kavliansatte valgte Kreftforeningen

Ansatte i Kavli støtter Kreftforeningen for andre året på rad med en større pengesum. I tillegg støtter Kavli også MovemberNorway-prosjektet for å sette fokus på prostatakreft.De ansatte i Kavli har de siste årene kunnet velge en organisasjon som skal motta den såkalte ”ansatteandelen” til Kavlifondet. I år som i fjor valgte de ansatte Kreftforeningen som mottaker av disse pengene.

Adm. direktør i Kavli Norge, Martin Klafstad og Distriktsansvarlig Salg for Kavli i Oslo Jo Inge Auren, begge for anledningen med bart, kunne denne uken overrekke kr 500 000,- til generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel.

Også i 2010 ga ansatte Kavli gjennom Kavlifondet en pengegave på kr 250 000,- til Kreftforeningen, øremerket forskning. I 2011 har de ansatte igjen bestemt seg for å gi årets gave til samme formål, men denne gangen er beløpet øket til kr 500 000.