26. mars 2012

Spennende musikkopplevelser under Vinterfestspill i Bergstaden

Vinterfestspill i Bergstaden gikk av stabelen 8.-11. mars på Røros. Under dette arrangementet stod blant annet «Den femte årstid» og Kavlikonserten «Unge Talenter 2012» på plakaten. De fire dagene arrangementet varte, var det omtrent 7000 publikummere til stede, som fikk oppleve fantastisk musikk som løftet og gledet.

Vinterfestspill på Røros tilbyr kvalitetsmessige musikkopplevelser med lokale, nasjonale og internasjonale stjerner i verdensklasse.

Sonoko Miriam Shimano Welde (fiolin), fjorårets vinner av De Unges Konsert og vinner av Kavlifondets publikumspris, presenterte seg sammen med Christian Hundsnes Grøvlen (piano) og Frida Fredrikke Waaler Wærvågen (cello) i årets Kavlikonsert.

De tre unge, dyktige og ekstremt talentfulle musikerne ga publikum i Storstuggu en variert og spennende musikkopplevelse.

Kavlifondet er hovedstøttespiller til Vinterfestspill på Røros – en av Europas mest eksotiske kammermusikkfestivaler.

Presseomtale: