23. november 2012

Kavlifondet fortsetter samarbeidet med Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest 2013

Kavlifondet gikk i 2012 inn med støtte til flere av kammermusikkfestivalene i Norge, deriblant Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest LINK. Etter en evaluering av resultatene for årets festivaler, har styret i Kavlifondet vedtatt å fortsette samarbeidet også i 2013.

– Festivalens evne til å formidle musikk med høy kvalitet på en folkelig, vennlig, uformell og sjarmerende måte var medvirkende i vår avgjørelse. Kavlifondet ønsker å støtte kulturelle prosjekter som gir en samfunnsmessig berikelse og vi er glade for å videreføre samarbeidet med LINK, sier daglig leder i Kavlifondet Inger Elise Iversen.

– Kavlifondet gir oss muligheter til å styrke både programmet og den daglige driften, forteller daglig leder Knut Kirkesæther. – Støtten gjør at vi i 2013 kan realisere noe vi alltid har ønsket, en omfattende foredragsserie. Dette betyr at vi er i stand til å engasjere flere foredragsholdere for å belyse både de enkelte konsertene og kunne ta for seg enkelte deler av den klassiske musikkens mange byggesteiner. Det er særlig hyggelig å kunne tilby dette som et nytt aspekt ved festivalen når vi sommeren 2013 markerer vår tiende festival.