30. juni 2013

O Sole Mio

Knallhard jobbing og gode hjelpere må til hvis drømmer skal bli til virkelighet. 17 år gamle Sander Helmers-Olsen får hjelp av Kavlifondet på veien til profesjonell artist. 

Det unge talentet fra Bergen har siden han var fire år gammel drevet med musikk og teater. Noen har kanskje sett ham i TV-programmet «Tommy’s Popshow», eller i musikalen «Les Miserables» da den ble satt opp på Den Nationale Scene i 2008.

sander2– Jeg vil utvikle meg som sangartist. Dette inkluderer ferdigheter innen en rekke felt, men jeg vil først og fremst utvikle et sangrepertoar og en sangstemme som kan ha bred interesse blant publikum. Andre ferdigheter som må utvikles er skuespill, dans og musikkforståelse. Det krever knallhard jobbing og gode hjelpere, sier Sander.

I artistverdenen er synlighet viktig. Derfor har Sander laget en musikkvideo hvor han synger den kjente arien «O Sole Mio». Kavlifondet  har støttet innspillingen av musikkvideoen, som du kan se her: