17. mars 2014

Støtter lokale prosjekter i Nord-Øst England

Kavlis ansatte i Storbritannia har valgt fire organisasjoner i Nord-Øst England som vil motta til sammen £33 650, omtrent 330 000 NOK.

Den største donasjonen gikk til St. Cuthbert’s Hospice i Durham City. De mottok 13 650 pund, som ble brukt til å kjøpe et nytt kjøretøy for å transportere passasjerer til og fra the Meryoaks Facility.

”Jeg ser fram mot å besøke St Cuthbert’s hver tirsdag. Uten de frivillige som tar meg dit og hjem igjen, hadde jeg måttet bli værende hjemme. Den nye bilen er fantastisk og vi føler alle at vi reiser med stil”, sier dagpasient Audrey Dowager.

The Bubble Foundation er en organisasjon som tar hånd om barn født uten immunsystem. De mottok 10 000 pund som de brukte til å kjøpe iPads, laptoper og spill til barn som lever i beskyttelsesbobler.

Fighting Against Cancers Together mottok 5000 pund for å møblere sitt støttesenter i Gateshead.

Keyfound mottok også 5000 pund. Pengene skal gå til å engasjere ungdom i Gateshead og hjelpe dem å ”unlock their own potential”, altså å få tatt i bruk ungdommenes potensiale.

St cuthberts Visit kopi

”Jeg føler meg privilegert som har muligheten til å støtte lokale gode prosjekter. Vi har arbeidet tett med hver organisasjon de siste månedene og vet at våre bidrag vil bli brukt på en god måte. Det føles godt å vite at gjennom å gi bidrag til disse spesielt utvalgte organisasjonene, gjør vi det mulig å hjelpe mange mennesker og deres familier, i nord-øst-området i England”, sier Claire Parker, produktsjef i Kavli.

 

Kavlifondet ble etablert av Knut Kavli i 1962 og eier næringsmiddelkonsernet Kavli. Fondet deler ut overskuddet fra driften av konsernet til gode prosjekter innen humanitær virksomhet, forskning og kultur.