12. mai 2014

Jazzfest på sykehjem

Kavlifondets støtte til Gulljazz bidrar til jazzfestivaler på sykehjem i Norge. Gulljazz inviterer beboere, familie og venner til ekte jazzfestivaler på sykehjem i Oslo, Molde og i år også i Stavanger. 

Gulljazz utvidet i år sitt prosjekt og arrangerte Maijazz i Stavanger. Maijazz ble arrangert på Stokka sykehjem den 6.mai 2014.

gulljazz1

På programmet til Gulljazz’ sine arrangementer står musikk fra første halvdel av 1900-tallet, blant annet Dixieland, ragtime, stringswing og 50-tallsrock. På scenen står kremen av norske jazzmusikere, så det er en jazzfestival som byr på store musikalske opplevelser.

gulljazz2

Målet til Gulljazz er at det skal arrangeres i festivaler på sykehjem i tilknytning til ”vanlige” jazzfestivaler og festspill hele året, og at de skal utvide med minimum en festivalby i året. Det betyr at i år var programmet satt for Stokka sykehjem i Stavanger fra klokken 12 til klokken 18. I ekte festivalstil ble det også grillmat, drikke, kaker og kaffe.

Arrangementet var en stor susksess og fikk stor mediedekning blant annet her.

Kavlifondet ble opprettet av Knut Kavli i 1962. Kavlifondet eier Kavli-konsernet og skal dele ut overskuddet fra driften av konsernet i tråd med Knut Kavlis vilje.

Gulljazz på Facebook: https://facebook.com/gullevents

Gulljazz sine nettsider: gulljazz.no