20. juni 2022

Carina Hanson ny styrelsesledamot i Kavli Holding AS

Carina Hanson har blivit vald till ny styrelseledamot i Kavli-koncernen (Kavli Holding AS), som består av Kavli Sverige, Kavli Norge, Kavli UK och Kavli Finland.

Pressemeddelande från Kavlifonden 

Hanson har lång erfarenhet från Nordic FMCG, bland annat från flera roller i Orkla/Abba Seafood och senast som VD i 10 år för Estrella AB. Hon har också haft många förtroendeuppdrag, bland annat som styrelseordförande i DLF Service och i Livsmedelsföretagen.

– Vi är mycket glada över att Carina Hanson har tackat ja till att sitta i vår koncernstyrelse. Hon har mycket lång och god erfarenhet från både svensk och nordisk FMCG och dagligvaruhandel, och har ett stort nätverk i branschen. För oss är det också viktigt att vi delar grundläggande värderingar när hela målet för Kavli-koncernen är att skapa värde för goda ändamål, säger Kavlifondens styrelseordförande, Dag J. Opedal.

Dag J. Opedal. Foto: Kavlifondet

– Ulrika Dellby går på samma tid ut av styrelsen, och vi tackar henne för 5 års samarbete och mycket värdefulla bidrag, säger Dag J. Opedal

Kavlifonden äger och delar ut hela överskottet från Kavli, Eriks, Johnny’s, Druvan, Planti och flera andra kända och kära varumärken till goda och välgörande ändamål. Stiftelsen etablerades i 1962, och firar 60 år i år.

Läs mer på www.kavlifonden.se

Bild för nedladdning

Kontakt

Ledare för kommunikation, Hanne Eide Andersen
T: +47 99562948
E-mail: hanne.andersen@kavlifondet.no