Styre og administrasjonAksel Mjøs
Styreleder

Verv i Kavli:
Kavli Holding AS:
2002 – 2003 Styremedlem
2008 - Styremedlem
Kavlifondet:
2003 – 2013 Styremedlem
2013 - Styreleder
Utdannelse: Dr. Oceon (NHH)

Bakgrunn:
Aksel Mjøs er førsteamanuensis ved Institutt for Finans, Norges Handelshøyskole. Han har tidligere vært administrerende direktør i DnB Kapitalforvaltning og Vice President hos Morgan Stanley i London. Mjøs har hatt en rekke styreverv, blant annet i Norwegian Hull Club og Vital Eiendomsforvaltning.


 

Solfrid Lind
Styremedlem

Verv i Kavli:
Kavlifondet:
2006 - Styremedlem
Utdannelse: Diplomsmarkedsfører/siviløkonom

 

Bakgrunn:
Solfrid Lind er administrerende direktør i Campus Kristiania (tidligere NKS Gruppen). Hun har tidligere vært markedssjef ved Norges Markedshøyskole, markedssjef for BI, markedsdirektør ved Norsk Folkemuseum og direktør ved Norges Markedshøyskole. Solfrid Lind har hatt en rekke styreverv, blant annet i Strømmestiftelsen. I tillegg til Kavlifondet sitter hun i dag i styret til Oslo Konserthus og Oslo Camerata.Dag J.Opedal
Styremedlem

Verv i Kavli:
Kavli Holding AS:
2013- Styremedlem
Kavlifondet:
2014- Styremedlem
Utdannelse: Siv.øk ( NHH )
MBA ( Insead )

Bakgrunn:
Dag J. Opedal er styreleder/styremedlem og rådgiver for ulike selskaper. Han sitter for tiden bl.a. i styrene for Telenor, Kirkens Nødhjelp, Bertel O. Steen Holding, Vizrt, Nammo, Odin Forvaltning, Cosmetics Group, og han er Executive Advisor for FSN Capital. Opedal var konsernsjef i Orkla i perioden 2005 – 2010 og har hatt ledende stillinger i Norgesgruppen og Ferd Capital.


 

SONY DSCSilvija Seres
Styremedlem

Verv i Kavli:
Kavlifondet:
2016- Styremedlem
Utdannelse: PhD. ( Oxford )
MBA ( Insead )

Bakgrunn:
Silvija Seres er uavhengig investor, styremedlem og rådgiver for ulike selskaper. Hun sitter for tiden bl.a. i styrene for Nordea, Enoro Holding, Syncron, Academedia og flere forskningsinstitusjoner, slik som Simula Research Lab og Sintef IKT. Seres har tidligere jobbet som forsker og fellow i Oxford og DEC SRC, direktør for produktmarkedsføring i Fast Search & Transfer og direktør for forretningsstyring i Microsoft.


 

Inger Elise Iversen
Daglig leder

Tlf:
+47 908 94 567
E-post:
ingerelise.iversen@
kavlifondet.no

 

Bakgrunn:
Inger Elise Iversen er utdannet som sykepleier og økonom. Hun jobbet først som sykepleier og senere noen år som økonom før hun i 1995 begynte i Hansa Borg Bryggerier AS. Her hadde hun ulike roller innenfor økonomi, markedsføring samt organisasjons- og lederutvikling før hun i 2011 begynte som daglig leder i Kavlifondet.

 

guro-sundsby-bildeGuro Hjetland Sundsby
Seniorrådgiver

Tlf:
+47 97 12 12 88
 E-post:
 guro.sundsby@kavlifondet.no

 

 

Bakgrunn:
Guro Hjetland Sundsby er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med tilleggsutdannelse innen kunsthistorie, samfunnsansvar og miljø fra UiO. Hun har bred prosjekt- og rådgivningserfaring fra offentlige og private virksomheter, blant annet fra Olje- og energidepartementet, KPMG og  NRKs TV-aksjon. Guro har de senere år jobbet som selvstendig prosjektleder for ulike aktører innen humanitær sektor.

 

teresaTeresa Grøtan
Kommunikasjonsrådgiver (oppdragsbasert)

Tlf:
+47 92 28 85 50
 E-post:
 teresa@grotan.org

 

Bakgrunn:
Teresa Grøtan har en mastergrad i medier og kulturstudier fra Sør-Afrika. Hun jobbet i Senter for internasjonalisering av utdanning i fire år før hun startet egen virksomhet som journalist, forfatter og rådgiver. Hun har skrevet mye om bistand, samfunnsutvikling, politikk og kultur. Hun leder Verden i Bergen, sitter i styret for Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening og tar regelmessige oppdrag for Kavlifondet.