PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjør rede for Kavlifondets håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor våre samarbeidspartnere, publikum og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig
Behandlingsansvarlig i Kavlifondet er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Inger Elise Iversen.

E-post: ingerelise.iversen@kavlifondet.no
Tlf. +47 908 94 576

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Elektroniske spor
Når du besøker kavlifondet.no etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes ved at din nettleser automatisk sender opplysninger til våre servere når du besøker de forskjellige sidene våre. Ingen opplysninger brukes til å identifisere deg.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Vi bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet mest mulig relevant for deg som besøkende.

Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din. Informasjonskapslene gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen/IP-adressen din og å samle inn informasjon om sidene du besøker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger og  brukes ikke til å identifisere deg.

De fleste nettlesere er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan selv enkelt forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Her kan du se hvordan du administrerer og sletter informasjonskapsler i ulike nettlesere.

Om du slår av bruk av informasjonskapsler kan du likevel bruke kavlifondet.no, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere optimalt.

Google Analytics
Kavlifondet bruker informasjonen fra informasjonskapslene til å få statistikk om hvordan hjemmesiden vår brukes.

For å få laget denne statistikken, benytter vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics er underlagt Google sine retningslinjer for personvern, som du kan lese her.

Data som samles inn via informasjonskapsler og sendes til Google Analytics fra vår hjemmeside er:

1. Tid for besøk, hvilke sider som ble besøkt, hvor lang tid besøkeren besøkte hver side.
2. Kilde for besøket, altså hvilken side besøkeren kom dra (referral).
3. Hvilken type webleser besøkeren brukte (browser).
4. Tekniske spesifikasjoner hos besøkeren (Flash-versjon, Javascript support, skjermoppløsning).
5. Geografisk informasjon (network location & IP-adresse).

All besøksdata i Google Analytics er helt anonymiserte og kan ikke brukes til å identifisere deg.

Nyhetsbrev

Kavlifondet sender ut nyhetsbrev til de som samtykker og registrerer sin e-postadresse for å motta det. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du samtykke og registrere din e-postadresse.

E-postadressen vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og eventuelle brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemelding om hva leserne har behov for og hva de synes er interessant.

Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg. E-postadressen lagres i en egen database driftet av MailChimp.

Vi deler ikke din e-postadresse med andre og den vil slettes når du melder deg av nyhetsbrevet.

Du kan melde deg av ved å trykke på lenken nederst i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. Kavlifondet behandler personopplysningene frem til du melder deg av nyhetsbrevet.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.

Kavlifondet i sosiale medier
Kavlifondet har aktive kontoer på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn og Youtube. De som administrerer kontoene har taushetsplikt og sørger for gode passordrutiner. Henvendelser på våre sosiale medier overvåkes og modereres i arbeidstiden. Husk at videre deling på sosiale medier kan spre sensitivt innhold. Tenk derfor over hva du deler av personopplysninger på sosiale medier. Vi oppfordrer deg til å ikke sende personopplysninger og sensitiv informasjon via våre kontoer i sosiale medier.

Rekruttering og ansatte

Dersom du søker jobb i Kavlifondet, vil vi innhente og behandle personopplysninger etter informert samtykke i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Informert samtykke innhentes hos den enkelte søker.

Kavlifondet kan innhente og behandle følgende personopplysninger om våre ansatte: navn, kjønn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, e-postadresse, ansattnummer, stillingstittel, lønnsnivå, kontonummer, kontaktinfo til pårørende, navn og alder på barn, og fagforeningstilhørighet.

Disse opplysningene innhenter vi når det er nødvendig for å:

• gjennomføre nødvendig personal­administrasjon og utbetale lønn.
• gi ansatte IT-utstyr og tilganger til applikasjoner som er nødvendig for å få utført arbeidsoppgaver.

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ansettelse lagres i vårt personal­register frem til  den ansattes arbeidsforhold i Kavlifondet opphører. Opplysninger vi er forpliktet til å bevare etter bokføringsloven vil lagres i fem år, i henhold til lovens krav. Kavlifondet har rutiner for sletting av brukerkonto (inkludert e-post) og formatering av eventuell jobb-PC når arbeids­forholdet er avsluttet.