PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjør rede for Kavlifondets håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor våre samarbeidspartnere, publikum og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig
Behandlingsansvarlig i Kavlifondet er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Inger Elise Iversen.

E-post: ingerelise.iversen@kavlifondet.no
Tlf. +47 908 94 576

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Elektroniske spor
Når du besøker kavlifondet.no etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes ved at din nettleser automatisk sender opplysninger til våre servere når du besøker de forskjellige sidene våre. Ingen opplysninger brukes til å identifisere deg.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Vi bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet mest mulig relevant for deg som besøkende.

Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din. Informasjonskapslene gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen/IP-adressen din og å samle inn informasjon om sidene du besøker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger og  brukes ikke til å identifisere deg.

De fleste nettlesere er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan selv enkelt forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Her kan du se hvordan du administrerer og sletter informasjonskapsler i ulike nettlesere.

Om du slår av bruk av informasjonskapsler kan du likevel bruke kavlifondet.no, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere optimalt.

Google Analytics
Kavlifondet bruker informasjonen fra informasjonskapslene til å få statistikk om hvordan hjemmesiden vår brukes.

For å få laget denne statistikken, benytter vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics er underlagt Google sine retningslinjer for personvern, som du kan lese her.

Data som samles inn via informasjonskapsler og sendes til Google Analytics fra vår hjemmeside er:

  1. Tid for besøk, hvilke sider som ble besøkt, hvor lang tid besøkeren besøkte hver side.
  2. Kilde for besøket, altså hvilken side besøkeren kom dra (referral).
  3. Hvilken type webleser besøkeren brukte (browser).
  4. Tekniske spesifikasjoner hos besøkeren (Flash-versjon, Javascript support, skjermoppløsning).
  5. Geografisk informasjon (network location & IP-adresse).

All besøksdata i Google Analytics er helt anonymiserte og kan ikke brukes til å identifisere deg.

Kavlifondet i sosiale medier
Kavlifondet har aktive kontoer på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn og Youtube. De som administrerer kontoene har taushetsplikt og sørger for gode passordrutiner. Henvendelser på våre sosiale medier overvåkes og modereres i arbeidstiden. Husk at videre deling på sosiale medier kan spre sensitivt innhold. Tenk derfor over hva du deler av personopplysninger på sosiale medier. Vi oppfordrer deg til å ikke sende personopplysninger og sensitiv informasjon via våre kontoer i sosiale medier.