5. mars 2012

Kavlifondet inviterer sosiale entreprenører til gratis deltagelse på Partnership for Change Conference Dignity and Empowerment!

I forbindelse med Kavlifondets 50 års jubileum ønsker vi å invitere sosiale entreprenører gratis deltagelse på Partnership for Change Conference Dignity and Empowerment 2012 på den Den Norske Opera & Ballett.

Partnerhsip for Change er en nøytral møteplass for aktører fra alle samfunnets sektorer, fra myndigheter til sosiale entreprenører, der alle arbeider for å skape sosial innovasjon.

Den største kraften for å skape positiv forandring finner vi som regel i hendene på en dyktig sosial entreprenør.

Kavlifondet ser at gode resultater oppnås når det skapes gode partnerskap og samarbeid mellom den sosiale entreprenøren og næringsliv, myndigheter og stiftelser som kan bidra med kapital i en krevende oppstartsfase.

Derfor ønsker vi Partnership for Change velkommen, og derfor ønsker vi å bidra til at dyktige sosiale entreprenører skal kunne ha anledning til å delta på årets PfC konferanse, som er en viktig arena for sosiale innovatører.

Partnership for Change Conference 2012 arrangeres i Den Norske Opera & Ballett 20. og 21. mars. Dersom du er sosial entreprenør og ønsker fribillett til PfC Conference Dignity and Empowerment kan du registrere deg her.

Billettene vil bli reservert fortløpende og første mann til mølla prinsippet gjelder. I tillegg får du gratis billett til arrangementet i Folketeateret Søndag 18. mars kl 19.30; Women Carry Half the Sky.