16. juni 2014

Unge talenter inntar Tromsø

Top of the World International Piano Competition inviterer for andre gang unge pianotalenter fra Barents-regionen til Top of the World Youth Masterclass i Tromsø 22. -29. juni 2014. 

pianoTop of the World International Piano Competition inviterer for andre gang  til Top of the World Youth Masterclass i Tromsø. Top of the World ønsker å gi et tilbud til ungdom, og å presentere Tromsø og undervisningsinstitusjoner med tanke på videre rekruttering av pianister i landsdelen.12 unge klavertalenter i alderen fra 12-17 år fra Barents er invitert til Tromsø for undervisning og konserter. Det gis daglig masterclass og enkeltundervisning med 1. prisvinner fra 2013 Emanuel Rimoldi, Italia og professorer fra UIT Norges Arktiske Universitet som lærere.

Kavlifondet og Utenriksdepartementet er blant støttespillerne til pianokonkurransen.