15. mai 2017

Ny medarbeider: Journalist

Kavlifondet søker en ny medarbeider, anslagsvis 40% frilans.

Kavlifondet støtter gode formål innen forskning, kultur og humanitært arbeid. Målet er å skape ringvirkninger i lokalsamfunnet, i landet og i verden. Pengene kommer fra det heleide Kavlikonsernet som produserer merkevarer i fire land. Kavli, Q-meieriene og Primula er noen av merkene. Vi samarbeider tett med prosjektpartnerne våre og krever grundig og nøyaktig rapportering. I 2016 delte vi ut 72, 5 millioner kroner til prosjekter i 18 land.

Nå søker vi etter: Journalist/kommunikasjonsrådgiver, anslagsvis 40 % frilans

Arbeidsoppgavene vil være å skrive kortere saker om de ulike prosjektene som Kavlifondet støtter, og/eller redigere tekster fra prosjektpartnere, og publisere disse på kavlifondet.no og i sosiale medier. Det er også aktuelt å lage reportasjer, samt å jobbe for oppmerksomhet i nasjonale medier. Vi ser etter en erfaren, rask og selvgående person med journalistbakgrunn, sterk språksans og fremragende fortellerevner.

Det er en fordel om du kan fotografere og har erfaring med publisering i sosiale medier. Våre samlede kommunikasjonsaktiviteter er i sterk utvikling, og det er også aktuelt å bidra mer overordnet på dette feltet. Kavlifondet holder til i Bergen, men denne jobben kan utføres fra hjemmekontor eller andre steder. Du vil få stor frihet, og bli målt på resultater. Stillingen rapporterer til daglig leder Inger Elise Iversen. Noe reising i Norge og utlandet kan være aktuelt. Oppstart: medio august 2017. Honorar etter avtale.

Søknad på en side, CV og tre arbeidsprøver sendes i PDF-format til ingerelise.iversen@kavlifondet.no innen 30. mai.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Inger Elise Iversen, mobil 90 89 4567.