13. mai 2019

Inviterer unge ledere og STEM-studenter til «Kavli Trust Tech Fellowship» på Oslo Freedom Forum

Kavlifondet og Human Rights Foundation inviterer unge ledere i teknologibransjen og studenter i STEM til å bli med i det eksklusive teknologi-fellesskapet “Kavli Trust Tech Fellowship”, som også vil betale for deltakelsen deres på årets Oslo Freedom Forum.

Hvert år arrangerer Human Rights Foundation Oslo Freedom Forum (OFF). Her samles verdens mest engasjerte menneskerettighetsforkjempere, kunstnere, teknologi-entreprenører og verdens ledere for å dele historier og diskutere måter å utvide friheten og utløse potensialet til mennesker fra hele verden. Oslo Freedom Forums mål er å gi en scene til de aktivistene i verden som fortjener det mest, å gi en stemme til de stemmeløse, å gi en plattform til de som tør å utfordre verdens despoter og menneskerettighetsovergripere.

Du kan lese mer om programmet her.

Medlemmene av Kavli Trust Tech Fellows vil delta i et eksklusivt program som både gir adgang til hovedarrangementet under Oslo Freedom Forum, og egne kurs og workshoper som er spesielt utviklet for medlemmene av teknologifellesskapet. Medlemmene får sjansen til å møte ledende eksperter innen teknologiutvikling, politikk og menneskerettigheter.

Søkere til Kavli Trust Tech Fellowship kan fylle ut søknadsskjema her. Fristen går ut ved midnatt 20. mai.

Før konferansens slutt blir medlemmene i teknologifellesskapet tildelt tittelen Oslo Freedom Forum Local Ambassador. Lokale ambassadører har et ansvar for å representere Oslo Freedom Forum lokalt i Oslo. De bistår sekretariatet i Human Rights Foundation med å utvikle en ettårig plan for arrangement, møteplasser og generell tilstedeværelse som sikrer utvikling og vekst rundt Oslo Freedom Forum.

For spørsmål knyttet til Kavli Trust Tech Fellowship, kontakt koordinator Bjørn Ihler på bjorn@oslofreedomforum.com

Toppfoto: Asma Khalifa, aktivist fra Libya. Foto: Oslo Freedom Forum