8. april 2020

I disse dager er vi ekstra stolte støttespillere!

Den siste tiden har vært preget av pandemien også i Kavlifondet. Stadig får vi inn nye meldinger om hvordan smitteverntiltak får store konsekvenser for gode samarbeidspartnere og prosjektene som vi støtter.

Vi håper roen er i ferd med å senke seg der dere er.

Den siste tiden har vært preget av pandemien også i Kavlifondet. Stadig får vi inn nye meldinger om hvordan smitteverntiltak får store konsekvenser for gode samarbeidspartnere og prosjektene som vi støtter.

Dette er prosjekter som mange har investert mye i, det gjelder arbeidsplasser og for noen er det livsverket som nå står i fare. Flere av våre samarbeidspartnere spiller en helt avgjørende rolle i hverdagen til andre mennesker.

Det gjør inntrykk å oppleve hvordan våre samarbeidspartnere møter og håndterer utfordringene de står i nå. Vi ser en oppvisning i omstillingsevne, kreativitet og pågangsmot for å redde prosjektene, og for å ivareta de menneskene som er avhengige av tilbud og støtte som de gir.

Dette inspirerer og motiverer oss i vårt arbeid. I disse dager er vi ekstra stolte støttespillere!

Vi ønsker gode dager til dere alle i denne spesielle påskehelgen vi nå går inn i. Ta vare på dere selv og hverandre!

Hilsen alle oss i Kavlifondet