4. november 2022

Gir bort billetter til musikalen Come From Away på Den Nationale Scene

Ideell, frivillig eller humanitær organisasjon som jobber med psykisk helse hos barn og unge mellom 16 og 25 år? Da kan dere søke om gratisbilletter til Broadway-musikalen Come From Away på Den Nationale Scene i Bergen.

Kavlifondet og Den Nationale Scene (DNS) har i flere år samarbeidet for å gi flere tilgang til fantastiske teateropplevelser ved det ærverdige teateret i Bergen.

Gjennom Kavli Billettgave-ordningen deler vi nå ut teaterbilletter til den hjertevarme Broadway-musikalen Come From Away som går fra 7. desember ved DNS.

Broadway-musikalen går på Store Scene fra og med 7. desember.

Her kan du lese mer om forestillingen og fylle ut søknadsskjema

Tips gjerne organisasjoner du kjenner til om denne fine muligheten til å spre litt førjulsglede til noen som vanligvis ikke har anledning til å gå i teatret!

DNS skriver om forestillingen:

Dette er en forestilling full av rytmer fra hele verden – fra østeuropeisk og irsk folkemusikk, til afrikanske rytmer. Handlingen er basert på en sann og hjertevarm historie, da 7000 flypassasjerer i 2001 ble omdirigert til den lille flyplassen i Gander på Newfoundland i Canada, etter angrepene på tvillingtårnene i New York.