5. juli 2013

Gulljazz

I sommer vil artister som opptrer på Moldejazz og Oslo Jazzfestival også bli å finne i fullt driv på utvalgte sykehjem i de to byene.

 

Den store publikumsgruppen som bor på sykehjem kan ikke lenger ta aktivt del i festivalverdenen, derfor vil Gulljazz bringe den til dem.

-De eldre har behov for og fortjener et kulturtilbud av høy kvalitet, på lik linje med barn, unge og voksne. Der det arrangeres jazzfestival, bør det også være en Gulljazz-festival, mener prosjektansvarlig Birgit Skogen.

Gulljazz er et nytt konsept, utviklet i samarbeid mellom Birgit Skogen og Kavlifondet og etableres nå som et nasjonalt initiativ. Gulljazz 2013 arrangeres i samarbeid med Oslo Jazzfestival, Moldejazz og utvalgte sykehjem. På sikt er målet å tilby Gulljazz til andre etablerte sommerfestivaler i Norge.