4. april 2019

Vil du jobbe for appen som gjør det lettere å hjelpe?

Med midler fra Kavlifondet skal Goodify rekruttere to medarbeidere som skal videreutvikle og jobbe med ytterligere spredning av godhetsappen.

Selskapet er organisert som et ideelt selskap. Grunnlegger Kristian David Elgen har selv lagt ned stor egeninnsats og egne sparepenger for å vise at Goodify kan bli bærekraftig. Med seg har han også hatt ti dyktige, frivillige medarbeidere.

– Nå ser vi frem til å få på plass de to ressursene som skal ansettes med støtten vi er tildelt fra Kavlifondet, sier Kristian David Elgen.

De to stillingene er begge på fulltid, og skal bidra til at enda flere kan nyttiggjøre seg den såkalte «godhets-appen».

Vil du jobbe for Goodify? Se stillingsannonser og søk her!

• Den ene stillingen er som produkteier, en teknisk ressurs for å sikre at appen blir mer robust, trygg, relevant, brukervennlig og ikke minst tilrettelagt for bedrifter. Dette er viktig for å få den selvfinansiert gjennom fremtidige inntekter.

• Den andre er en kommunikasjonsansvarlig som skal få i oppgave å engasjere en hel befolkning, slik at appen når ut til flest mulig.

– Vårt mål er å skape en global plattform for gode gjerninger, helt enkelt fordi verden trenger mer godhet, sier Kristian David Elgen.

Les mer: Kavlifondet støtter appen som gjør det lettere å hjelpe andre

Illustrasjonsfoto: GoodiFy

 Kristian David Elgen, grunnlegge og daglig leder i Goodify er på jakt etter to engasjerte, dyktige medarbeidere. Foto: Goodify