20. desember 2019

Film om Matsentralen: En ny sjanse for mat, miljø og mennesker

Hvert år redder Matsentralen flere tusen tonn mat fra kasting og gir den videre til organisasjoner som hjelper mennesker i en vanskelig livssituasjon. Og noen ganger hjelper de også mennesker som har det vanskelig selv.

Kavlifondet har støttet Matsentralene i Norge siden den første så dagens lys i Oslo i 2013. Denne filmen handler om hvordan Matsentralen ikke bare gir mat og miljø, men også mennesker som trenger det en ny sjanse. Da Ida kom hit til Matsentralen, hadde hun mistet fotfestet i livet og stod utenfor arbeidslivet. Ida er i dag ansatt ved Matsentralen.

Kavlifondet støtter Matsentralen og har laget denne minidokumentaren om prosjektet. Les også mer på Matsentralens egne hjemmesider og følg dem på Facebook!