24. januar 2020

Kavlifondets podkast på tech-toppen

Et knapt døgn etter lansering inntok Kavlifondets podkast "Tech, håp & kjærlighet" førsteplassen på Apple Podcasts' liste for tech-podkaster i Norge.

– Dette er en ren drømmeåpning, erklærer en fornøyd prosjektleder i Kavlifondet, Christina Sundli-Härdig.

Hør podkasten Tech, håp & kjærlighet her:

Spotify
Apple Podcasts
Soundcloud

(Skjermdump fra Apple Podcasts 29. januar 2020)

Sundli-Härdig viser til at også gårsdagens frokostlansering i Oslo ble en suksess. Et stort publikum og et stjernelag av samfunnsdebattanter, fagpersoner og  ideelle organisasjoner var samlet til frokost og fagsamtaler fra scenen. Temaer var netthat, psykisk helse og ensomhet.

– Det er utrolig flott at så mange dyktige, dedikerte personer vil være med oss og sette agenda for noen av de viktigste spørsmålene og utfordringene vi har i vårt samfunn, sier Sundli-Härdig.

Den første episoden av Tech, håp & kjærlighet handler om netthat og hvordan teknologien har muliggjort vekst av hatefulle ytringer og trusler i det offentlige rom. Samtidig er teknologien et viktig verktøy i kampen mot netthat.

Podkasten er en del av en større satsning fra Kavlifondet for å fremme effektiv bruk av teknologi i arbeid for gode formål.

Les mer: Er netthat en trussel mot demokratiet?

Se bilder fra lanseringen med hovedgjestene i podkasten på Høyskolen Kristiania i Oslo!

LANSERING: Preben Carlsen i No Hate, Silje Grastveit fra Impact Hub Bergen og samfunnsdebattant Ingeborg Senneset. Foto: Anne Elisabeth Næss/Kavlifondet 

LANSERING: Kavlifondets styreleder Aksel Mjøs, daglig leder Inger Elise Iversen, Kavlifondets prosjektteam, programleder Karoline Enoksen, innleder Ingeborg Senneset og podkastgjester på lanseringen i går. Foto: Anne Elisabeth Næss/Kavlifondet