17. januar 2020

Tech, håp & kjærlighet: Lanseringsfrokost 23. januar for Kavlifondets nye podkast

23. januar lanseres Kavlifondets nye podkast Tech, håp & kjærlighet. Det markerer vi med gratis lanseringsfrokost og spennende samtaler fra scenen med flere av gjestene i podkasten.

Kan et livserfaringsbibliotek på nett gjøre det lettere å oppsøke hjelp når du står i en krise? Hvordan kan “Tinder for gode gjerninger” redusere ensomhet? Kan strømmede konserter på storskjerm forbedre livskvaliteten til beboere på sykehjem?

Dette og mye mer ser vi nærmere på i podkasten Tech, håp og kjærlighet, og det er også tema på lanseringsfrokosten 23. januar.

Tid: Torsdag 23. Januar, kl. 07.30 – 09.30
Sted: Høyskolen Kristiania / Prinsens gate 7-9, Oslo

PROGRAM

Kl. 07.30 – 08.00: Servering av frokost
Kl. 08.00 – 09.30: Samtaler fra scenen (del I og del II)

Dagens innleder er journalist, forfatter og foredragsholder, Ingeborg Senneset, mens samtalene vil ledes av programleder i podkasten, Karoline Enoksen fra Vrang produksjon.

Blant frokostgjestene denne morgenen er Gerd Kvale og Bjarne Hansen, psykologspesialistene som har utviklet den effektive intensivbehandlingen mot angst- og tvangslidelser (OCD) “The Bergen 4-Day Treatment”.

Les mer: Blir frisk av tvangslidelser på fire dager

Du møter også gründer og medieleder Preben Carlsen, som etter å ha lest om hvordan ofre fra Utøya ble hetset og truet på nett, grunnla organisasjonen No hate som bekjemper netthat.

Representanter fra The Human Aspect, Impact Hub Bergen, Goodify/hjelpeappen, Oseana Kunst og Kultursenter og Kavlifondets helseforskningsprogram deltar også i samtalene.

Alle er de blant hovedgjestene i podkasten, brenner for å gjøre verden til et bedre sted og har dedikert store deler av liv og arbeidshverdag til dette arbeidet.

Les mer: Ny podkast fra Kavlifondet «Tech, håp & kjærlighet»

Tech, håp & kjærlighet produseres av Vrang Produksjon, kjent for podkaster som Noia, Ida med hjertet i hånden og Mamma jobber. Programleder er Karoline Enoksen fra Vrang Produksjon.

Podkasten er en del av Kavlifondets nye satsning for å fremme effektiv bruk av teknologi for å forsterke effekten i samfunnsnyttige prosjekter.

Velkommen!