16. august 2018

Over 1200 barn får Kavli Skolepakke i Kenya!

Vi har fått hilsen fra Human Practice Foundation i Kenya, hvor 1237 barn nå får et bedre skoletilbud med Kavli Skolepakke.

Den nye samarbeidsavtalen med den danske organisasjonen og Kavlifondet ble inngått i januar 2018. Nå er arbeidet med å bedre kvaliteten på skoletilbudet for 1237 barn ved til sammen fem skoler i full gang i Buuri Sub-distriktet. Buuri Sub ligger i nærheten av Mount Kenya, sentralt i Kenyas innland.

Les mer: Kavli Skolepakke til Kenya!

Med midlene fra Kavlifondet blir det nå laget bibliotek og trygge lekeplasser ved skolene. Oppstart av entreprenørskapsaktiviteter og kursing av lærere er også viktige tiltak som skal heve kvaliteten på utdanningen.

– Vi er svært glade for å se forskjellen dette prosjektet gjør for både studenter og lærere, og vil takke Kavlifondet for å være en så god samarbeidspartner og for den fantastiske støtten, sier Simon Gessø Hansen, leder for prosjekt i Human Practice Foundation.

Se de fine bildene fra skolene!