16. august 2018

Åpen konferanse om nyfødthelse og teknologi

NorSahel arrangerer åpen konferanse om nyfødthelse og teknologi 12. september på Rikshospitalet i Oslo.

Kavlifondet har siden 2015 støttet NorSahels arbeid med redusere dødelighet rundt fødsel i Mali. Nå samler organisasjonen nasjonalt og internasjonalt anerkjente fageksperter innen feltet til åpen konferanse onsdag 12. september.

Les mer om vår støtte til NorSahel: Hjelp til å puste

Konferansen avholdes på Rikshospitalet, og vil ta for seg to hovedtemaer. Det ene er oppsummering av status på arbeidet med å bedre nyfødthelsen globalt. Deretter handler det om hvordan teknologisk utvikling kan anvendes for bedre helsetjenester og dermed bedre helse i utviklingsland og lavinntektsland.

Påmelding: Meld deg på konferansens facebookarrangement her eller send e-post med navn på deltagere til post@norsahel.no.

Se hele programmet her.