12. oktober 2018

Kavli stiller opp for TV-aksjonen og et varmere samfunn

21. oktober går NRK TV-aksjonen for Kirkens Bymisjon av stabelen. Kavli stiller med både ansatte som bøssebærere, servering til frivillige og ikke minst, en gave til innsamlingen fra Kavlifondet.

Årets TV Aksjon er tildelt Kavlifondets mangeårige samarbeidspartner Kirkens Bymisjon, og deres arbeid for å skape et varmere samfunn. Midlene skal gå til hjelp til vanskeligstilte, og på forskjellige måter skape møteplasser som skal forebygge ensomhet, og fremme inkludering og fellesskap. Mottoet er «mindre alene sammen».

– Kirkens Bymisjons arbeid går hånd i hånd med Kavlis verdier. Hele Kavli er til for andre, fordi vi gir alt overskuddet til gode formål. Vi jobber hver dag for å skape verdier skal bli til støtte til viktige prosjekter, som for eksempel prosjektet «Veiviser» hos Kirkens Bymisjon i Bergen, sier Gudfinna Traustadottir, markedssjef i Kavli.

– Dette prosjektet er et integreringsprosjekt som kobler nordmenn og mennesker med minoritetsbakgrunn for språk- og kulturlæring på tvers. Det har vært så vellykket at midler fra årets TV-aksjon skal brukes til å starte opp Veivisere over hele Norge.

Les mer: TV-aksjonen skal skape flere Veivisere

Trausdottir forteller om et bredt engasjement for TV-aksjonen i Kavli.

– For at Kirkens Bymisjon skal kunne hjelpe enda flere med sitt gode arbeid, oppfordrer vi alle ansatte til å bli bøssebærer, sier hun.

Mange Kavliansatte har allerede meldt seg, og er med og skaper oppmerksomhet rundt TV.aksjonen i sosiale medier. Sist fredag var det «Lunsj med mening» i kantinen hos Kavli Norge på Nesttun i Bergen, hvor Kirkens Bymisjon og TV-aksjonen kom og fortalte om TV-aksjonen og historien bak. Den årlige innsamlingsaksjonen er verdens største dugnad.

– Nesten alle de ansatte var samlet i kantinen, og fikk blant annet lære mer om hva Kirkens Bymisjon gjør og hva Inmidlene fra TV-aksjonen 2018 vil gå til. Det var rørende å se alt det fantastiske arbeidet de gjør, sier Gudfinna Trausdottir.

– Noen av våre kollegaer har fortalt oss at de har stort ønske om å bidra, ikke bare som bøssebærere men også som frivillige. Det var helt fantastisk å høre, sier Gudfinna Traustadottir.

Markedssjefen skal selvsagt også ut og gå med bøsse søndag 21. oktober.
– Jeg skal gå sammen med minstejenten min på syv år, forteller hun.

Vi ønsker lykke til og oppfordrer alle til å bli og gå årets viktigste søndagstur 21. oktober!